EPIZODA: 49

SADRžAJ

Weltrusky dogovori Neri turneju po Jadranskoj obali, ali ona ju odbija, jer želi držati Petra na oku. Kada mu napravi veliki račun na kartici, Vinko poludi i tjera Neru da si nađe posao. Ona pokušava dobiti gažu u Nikolinom restoranu, ali taj je posao već dobila Ana. Nera se sukobi s Anom i izađe poražena. Kada zatekne svoj auto bez guma, radija i ručice mjenjača, Petar to shvati kao znak te konačno odluči odustati od oklade i ući u građevinski posao. I dok Irena planira proslavu Petrovih i Aninih zaruka te skori povratak u Zagreb, Petar s Vinkom dogovori da ostanu u selu, obnove projekt wellnessa i u njega ulože sve što imaju. Nakon što Zvonko Nikolinom karticom kupi Kati novi laptop, Kata napiše odličan članak i dobije kozmetički kutak u Žaninom listu. Oprašta se od maštanja o Nikoli i sve više cijeni Zvonkove ljubazne geste.
Žana vrši posljednje pripreme pred izlazak lista i raspisuje natječaj za naziv novina. Antun, Joza, Holcer i Helena odluče se natjecati.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.