SEZONA: 14

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Rex i Terzani nađu se katapultirani u svijet samaca koji traže partnera. Antionio Tassinari, profesionalno poznat kao Excel, glasoviti instruktor zavođenja koji vodi tečajeve za sramežljive muškarce i uči ih kako nadvladati svoje strahove, ubijen je u baru dok je sa svojim učenicima imao praktičnu nastavu. Tarzani slijedi različite tragove koji ga dovedu do Master Minda, vrhunskog gurua za sramežljive potencijalne zavodnike. Čini se da je žrtvu ubila jedna od brojnih osvojenih žena, no nijedan mogući trag ne vodi nikamo. Rex i inspektor počinju napredovati tek kad nađu trag u glazbenoj industriji u kojoj je Excel pokušao postići drugu vrstu uspjeha i gdje je ušao u vrlo nasilne sukobe.

Fotografije

Inspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor Rex

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.