EPIZODA: 48

SADRžAJ

Helena daje Holceru zadatak da po selu pjeva operne arije i skuplja novac za obnovu školskog igrališta. Holceru dobro ide i oni skupe dosta novaca. Međutim, razbijači, koje je Nikola unajmio da Petru ukradu gume s auta, ga opljačkaju. Holcer zove policiju, ne znajući da je Helena prethodno uzela novac iz torbice i spasila većinu donacija. Nakon Nerine posjete, Ana i Petar se posvađaju. Ana želi s Petrom razgovarati o budućnosti, no on još nije spreman/ne želi. Ana je nesretna zbog svađe i Helena ju tješi. Nera se pak pokušava ponovo približiti Petru što iznervira Martinu koja, tobože slučajno, baci puding na nju. Petar hini da je ljut na Martinu, ali u sebi uživa. Kasnije, nakon što prepriča taj događaj Ani, njih dvoje se mire i Petar obeća da će ozbiljno razmisliti o njihovoj zajedničkoj budućnosti. Nikola je razotkriven - Ana, Mara, a na kraju i raspjevani Holcer, ga zateknu na manikuri. Žana ga spašava tako što daje Kati zadatak da za njene novine napiše afirmativni članak o muškoj manikuri.
Ivan konačno prevlada strah od Vinka i prepušta se ljubavi s Martinom.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.