EPIZODA: 38

SADRžAJ

Ana dvoji treba li ispričati Antunu i Jozi o fotomontaži koju joj je smjestila Nera. U strahu od očeve reakcije, Ana ipak odluči šutjeti. Ipak, Antun kod Nikole sazna za Aninu sliku te udari Petra, smatrajući ga odgovornim za sramoćenje Ane.
Nakon pada na kaktus, Ivan odbija žensku pomoć pri vađenju bodlji iz stražnjice i moli Petra da mu pomogne. Partneri „Koje kapi saznaju da je cijela pošiljka rakije kontaminirana, a Zvonko sazna i tko je kriv - osvetoljubiva Slavica. Balenović i Slavko ju hapse, ali šteta je učinjena - nitko više ne želi kupiti rakiju i partnerima je posao propao. Irena i Nera, svaka na svoj način i iz različitih pobuda, žele ugroziti odnos Ane i Petra. Irena nagovara Vinka da na neki način obeshrabre Anu, a Nera nudi Žani oprost kod Fedora, ako će Žana biti njen pijun u medijskom ratu protiv Ane.
U restoran uskoro dolazi slavni gastro kritičar i Kata i Domagoj se natječu tko će biti bolji kuhar i restoranu zaraditi zvjezdicu.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.