poster

Zakon i red: Odjel za žrtve

Law & Order: Special Victims Unit (1999)


SEZONA: 17

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Nakon što su na ulici našli izgladnjelo dijete, detektivi dolaze u stan Manuele Ozune (Jessica Pimental), gdje zateknu još jednog malodobnika u teškome stanju. Odlučuju ispitati socijalnog radnika Keitha Musia (John Magaro) i na temelju njegovih nepotpunih izvješća zaključe da djecu mjesecima nije obišao. Keith za lažiranje dokumentacije optuži svoju šeficu Janette Grayson (Whoopi Goldberg) pa zamjenik pomoćnika načelnika Dodds (Peter Gallagher) obećava da će provesti unutarnju istragu. No budući da nemar u konačnici dovodi do smrtnoga slučaja, Barba uzima stvari u svoje ruke te dvojac uhiti zbog ubojstva iz nehata. Istodobno, Dodds uvodi neke promjene u Bensoničinu ekipu.

Fotografije

Zakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtve

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.