SEZONA: 3

EPIZODA: 13

SADRžAJ

„American Jewelry and Loan“ zalagaonica je u Detroitu, u vlasništvu Leslie „Les“ Golda, unuka zalagaoničara, koji je nekada vodio „Sam's Pawn“, sada zatvorenu trgovinu na Michigan Avenue u Detroitu. Prva Lesova zalagaonica otvorena je u „Green Eight“ trgovačkom centru na 8 Mile Roadu, na Oak Parku 1978., ali je 1993. promijenila lokaciju na kojoj se i danas nalazi, na Greenfield Roadu. Druga podružnica trgovine otvorena je 2011. i koristi se u nekim epizodama pete i šeste sezone. Lesov partner je njegov sin Seth, koji je postao suvlasnik nakon što je diplomirao na Sveučilištu u Michiganu te je zadužen za marketinšku stranu dućana. Lesova kći Ashely diplomirala je poslovnu administraciju te također ima certifikat gemološkog američkog instituta. Kao i njezin brat, Ashely je suvlasnica trgovine, u kojoj radi više od 15 godina.
Iako uspoređena sa „Zalagaonicom“ (Pawn Star), ova serija je više usredotočena na ljudski element i dramu nego prodaju stvari koje se nude i kupuju u dućanu. U produkciji RDF USA (Zodiak USA), ovaj vrlo osebujan i popularan reality, o jednom obiteljskoj biznisu doživio je čak 9 sezona (162 epizode) na TruTV-u, od kojih je prvu epizodu pratilo čak dva milijuna gledatelja pa je tako postala najgledanija emisija iste televizije.

Fotografije

Paklena zalagaonicaPaklena zalagaonicaPaklena zalagaonicaPaklena zalagaonicaPaklena zalagaonicaPaklena zalagaonicaPaklena zalagaonica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.