SADRžAJ

Rick Castle poznati je pisac krimića i misterija, vješt je pripovjedač i gospodar tajanstvenosti. No u zadnjoj knjizi on ubije svoga najprodavanijeg junaka i odluči potražiti nove spisateljske izazove i muze. Novu muzu pronalazi u detektivki Kate Beckett koja radi na slučaju ubojice koji ubija prema predlošcima iz priča Ricka Castlea. Njega toliko zainteresira cijeli slučaj da povlači sve svoje veze kako bi se priključio ekipi (na čelu s detektivkom Beckett) koja traga za ubojicom. On uskoro stvara novog junaka, zapravo junakinju, samosvjesnu, inteligentnu, opasnu i lijepu detektivku Nikki Heat po uzoru na Beckett, i odlučuje se na malo dulje razdoblje pridružiti detektivskoj ekipi.
Kate, naravno, nije jedina žena u Rickovu životu. Njegova majka, zvijezda na Broadwayu, mlada kći sveznalica i, naravno, bivša supruga koja je ujedno i njegov izdavač, nezaobilazan su dio njegove svakodnevice.

Fotografije

CastleCastleCastleCastleCastleCastleCastleCastleCastleCastleCastleCastleCastleCastleCastleCastleCastleCastleCastleCastle

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.