SEZONA: 6

EPIZODA: 21

SADRžAJ

Dok slavna gitaristica Gloria Porrini (Roberta Giarrusso) promovira svoju turneju u Giubbiu, poznati graditelj gitara pronađen je mrtav. Odmah nakon toga se saznaje da je graditelj instrumenata zapravo otac Glorie Porrini. Mladu umjetnicu neočekivano osumnjiče za ubojstvo. Tommasi naleti na ženu koja mu je u djetinjstvu bila prijateljica, a sad radi kao forenzičarka.... Cecchini je uvjeren da je ona prava žena za kapetana.

Fotografije

Don MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon Matteo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Thundermani (2013)

    image
    Slijedite par blizanaca superheroja, Phoebe i Maxa Thundermana sa suprotnim osobnostima koji moraju pronaći put kroz školu, prijatelje i obitelj nevjerojatnih...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.