SADRžAJ

Novi informativni segment emituje se radnim danima od 10 časova na sat vremena
Informativni program Prve televizije biće pojačan od srede, 5. oktobra dodatnim segmentima - svakog radnog dana u 10, 11, 12, 16 i 17 časova emitovaće se kratka forma vesti „150 sekundi sa pregledom najvažnijih događaja tog dana, dok će se u 18 časova, tradicionalno emitovati centralna informativna emisija „Vesti Prve. Gledaoci će tako imati priliku da se tokom celog dana brzo, kvalitetno i pouzdano informišu o aktuelnim temama, najvažnijim informacijama iz sveta, regiona i zemlje.Prva je uvek važila za televiziju čiji je informativni program prepoznat kao objektivan i aktuelan. Osnovni zadatak redakcije jeste da se gledaoci informišu o temama koje nas sve zanimaju, neposredno i jednostavno, bez komentara, podučavanja i navijanja.
„Dovoljno vremena da gledaoci Prve, prvi budu informisani o svemu što se u tom trenutku događa, poručuju iz informativne redakcije Prve TV povodom početka emitovanja „150 sekundi.

Fotografije

150 sekundi150 sekundi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vrijeme Europa

    image
    Slikovna prognoza prevladavajućeg ili značajnog vremena i najviše dnevne temperature zraka za 40 mjesta u Europi - do 18 sati za taj dan, poslije za idući.
  • Akademska četvrt

    image
    Akademska četvrt, emisija magazinskog tipa posvećena je prvenstveno studentima i mladima. Studenti koji rade na emisiji biraju različite teme za koje smatraju da...
  • Dnevnik3

    image
    Pratite Dnevnik 3, jednu od centralnih, informativnih emisija Radio Televizije Crne Gore i saznajte sve najvažnije vijesti.
  • US Closing Bell (2002)

    image
    Details are shared about breaking news from the last hour of the trading day, including how the markets are moving and how investors are reacting.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.