EPIZODA: 4

SADRžAJ

U serijalu VOLIM ŽIVOTINJE ZOO upoznajemo životinje u zoološkom vrtu. Volonter Marko uči o životinjskom svijetu pomažući u zoološkom vrtu. Svaki dan za njega je novi izazov, jer dobiva poseban zadatak koji ne može izvršiti ako ne nauči ponešto o svakodnevnim aktivnostima u zoološkom vrtu - prehrani, čišćenju i uređenju nastambi, igranju, treniranju ili liječenju životinja.
U ovoj epizodi jedna od životinja treba otići u drugi zoološki vrt i Markov je zadatak pripremiti sanduk za prijevoz. Da bi životinja doista i ušla u sanduk, treba je svakodnevno trenirati. Marko će vidjeti kako se to životinje treniraju i radi transporta, ali i razgibavanja, vaganja ili veterinarskog pregleda.

Fotografije

Volim životinje ZOO: Treniranje životinjaVolim životinje ZOO: Treniranje životinjaVolim životinje ZOO: Treniranje životinjaVolim životinje ZOO: Treniranje životinjaVolim životinje ZOO: Treniranje životinjaVolim životinje ZOO: Treniranje životinjaVolim životinje ZOO: Treniranje životinjaVolim životinje ZOO: Treniranje životinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.