SEZONA: 1

EPIZODA: 56

SADRžAJ

Victoria razgovara s Miguelom, odluči se vratiti na El Edén kako bi spasila oca, poslije će naći način da se ponovno sretnu, oproste se.
Isabel je zahvaljujući knjigama iz anatomije koje je pročitala pomogla ranjenima. Tarazona to vidi i moli je da mu još pomogne, djevojka rado pristane.
General Márquez uhiti svojega sina Gabriela, zapovijedi da ga smjeste u ćeliju zato što je pomagao crncima u bijegu, zato što je radio protiv zakona.
Remedios ne prihvaća Trinidadove isprike jer je pokušao nauditi Isabel. Trinidad razmišlja o tome da ode, ali Miguel ga moli da ne odlazi jer je dokazao da mu je mjesto među njima.
Victora i Remedios se oproste od Lorenze, odlaze na El Edén. Manuela otkrije brata među mrtvima, ljuto plače.
Felipe, Ana i Paca dolaze pomoći, čuli su za propali pokušaj bijega.
Miguel priznaje Trinidadu, tako da ga nitko drugi ne čuje, da postoji šansa da su izgubljeni.
Márquez dovodi na imanje deset ponovno uhvaćenih robova, među njima i Tomása, Kaže Nicolásu, Adeli i Victoriji da je izgubio sina Alonsa koji je ubijen i moli Nicolása da taj događaj ne prođe nekažnjeno. Nicolás obećava da će ih kazniti za primjer drugima.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Little America (2021)

    image
    In the early 1950's, the American military presence begins in a small West German region. In this context, the story of friendship is told by two young women who...
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Ulica milosti (2016)

    image
    Inspirisana istinitm događajima, radnja serije se odvija tokom građanskog rata i prati dve volonterke, medicinske sestre suprotstavljenih strana koje rade u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.