SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - PILOT

SADRžAJ

Radišni agent FBI-a, Don Eppes (Rob Morrow) potpuna je suprotnost svom mlađem bratu Charliju Eppesu (David Krumholtz), briljantnom matematičaru koji žudi za time da zadivi starijeg brata. Zajedno se bave teškim kriminalnim slučajevima koje gledaju iz različitih perspektiva. Iskusni istražitelj Don bavi se neosporivim činjenicama i dokazima, a Charlie, profesor matematike na kalifornijskom sveučilištu, djeluje u svijetu matematičkih mogućnosti i jednadžbi.

Donov šef u birou, pomoćni direktor Walt Merrick (Anthony Heald) sa skepsom promatra bratsku suradnju. Donova partnerica, specijalna agentica Terry Lake (Sabrina Lloyd), i agent David Sinclair (Alimi Ballard) podržavaju braću, ali se boje da će Charlijeva pažljiva analiza omesti brzu potragu za zločincima. Njihov otac Alan (Judd Hirsch) sretan je što mu sinovi rade zajedno premda mu nije jasno čime se točno bavi Charlie.

Jedina osoba koja vjeruje u njihov inovativni pristup Charlijev je prijatelj fizičar, dr. Larry Fleinhardt (Peter MacNicol). On razumije da je matematika jezik ljudske prirode i da se uz pomoć matematike mogu riješiti i najveće zagonetke.

Fotografije

BrojeviBrojeviBrojeviBrojeviBrojeviBrojeviBrojevi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.