SEZONA: 1

EPIZODA: 54

SADRžAJ

Vrijeme je za Bumein sprovod, Eugenia neutješno plače i moli je da joj oprosti, osjeća se krivom, Márquez je tješi.
Victoria predaje Felipeu novac da plati za brod koji će ih odvesti, Felipe kaže da ima podatke o kapetanu koji ih može ukrcati na brod. Ponovno se susreću Lorenza, Tomás i Milagros, obitelj je na okupu. Zajedno s Victorijom i Miguelom sjede u blizini Rositina groba. Isabel odlučuje otići od kuće i osamostaliti se od obitelji, ne želi ići ni u kuću koju imaju u Santa Marti, kaže da će se sama brinuti o sebi i da ide u prenoćište Pimentel. Victoria je podupire u tom naumu i pomaže joj da se smjesti. Zbog Juliánova zdravstvenoga stanja Julián i Milagros se opraštaju.
Márquez se iskreno nudi da pomogne Eugeniji, tješi je i suosjeća s njome, Eugenia je uistinu očajna. Velečasni Octavio moli se kraj Nicolása. Nicolás pod utjecajem visoke temperature misli da je velečasni Morales, u deliriju ga i pita za svoju kćer. Miguel, Siervo i Tomás su sretni, Siervo kaže da je sve spremno i pripremaju se za bijeg. Granados izlazi iz tunela koji je otkrio i zaključuje da će robovi onuda pobjeći.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.