SEZONA: 1

EPIZODA: 52

SADRžAJ

Miguel, Tomás, Trinidad i ostali robovi gledaju slobodne konje kako galopiraju, nije im jasno što se događa. Miguel ih krene ukrotiti, Trinidad ode na imanje obavijestiti sve o tome. Nicolás drži kćer vezanih ruku i nogu i s povezom preko usta. Ona plače i moli ga da je pusti da ode daleko od njega i obećava da nikomu neće reći što je učinio Candeli.
Trinidad oslobađa Isabel i koristi priliku što ga ona moli da je makne s imanja. Milagros i Argemiro pokušavaju zaustaviti Trinidada, ali on ih gotovo pregazi. Milagros obavijesti Miguela i Tomása, Miguel kreće za njima u potrazi za Isabel.
Bume se utopi. Morales nekoliko puta priprijeti nožem Juliánu, a Argemira zakolje. Morales dolazi na imanje u potrazi za Nicolásom, ali u tom času nema nikoga u kući, krene u potragu za Nicolásom.Trinidad kaže Isabel da je nije oslobodio zato da joj pomogne, nego zato da mu kaže što se dogodilo između njezina oca i Candele, a ona mu kaže da ne zna o čemu on govori. Trinidad želi ubiti Isabel kao osvetu za Candelinu smrt. Miguel brani Isabel i sukobi se s Trinidadom.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.