EPIZODA: 18

SADRžAJ

Ana od oca sazna kako njena majka nije uspjela ostvariti pjevačku karijeru. Otišla je od kuće i zameo joj se svaki trag. Ana je pogođena saznanjem, a Petru je žao što joj je za vježbu dao pjesmu o majci pa odluči napraviti za nju nešto lijepo - napisati joj pjesmu. Dok mu Helena daje podršku, Petar mora uvjeriti Antuna da s Anom neće biti kao s njenom majkom. Nikola se sažali nad Zvonkom, kojeg je Kata odbila, i odluči ga razvedriti. Povede ga u provod, a usput pokupe i tri zgodne djevojke. Kata ih ugleda i šokira se kad vidi Zvonka u takvom društvu. Irena ne zna gdje joj je majka pa angažira policiju da ju nađe. Kad saznaju da se Helena preselila Galovićima, Irena i Vinko nemaju ništa protiv, dapače. Holcer je potpuno shrvan otkad su mu oduzeli kotao. Joza se sažali nad prijateljem i poziva ga da budu partneri u biznisu s pečenjem rakije. Na snimanje Nerinog spota Fedor dovodi Žanu, novinarku ženskog časopisa s kojom je u vezi. Nera se neugodno iznenadi zbog Žaninog prisustva.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.