EPIZODA: 17

SADRžAJ

Kako bi utješio Maru zbog uništene vjenčanice, Domagoj joj priredi "drugo vjenčanje", da stvore uspomenu na novu haljinu. Na "vjenčanju" su i Zvonko i Kata koji su izašli na spoj. Od silnog stresa, Zvonku na kraju izlaska pozlije, nakon čega napokon prizna svoje osjećaje Kati. No, ona ga nježno odbije, jer ga smatra prijateljem. Antun poludi kad vidi Anu u izazovnoj haljini, posvađaju se. Ana sumnja da su razlozi dublje prirode i da imaju veze s majkom. To ju muči pa konfrontira oca, koji joj prizna da je njena majka otišla od njih zbog pjevačke karijere. Nera je, nakon pada u balegu, a na Petrov zahtjev, otišla u Zagreb, skupa s Weltruskym. Petar je odahnuo, jer može konačno biti nasamo s Anom. I Holcer i Joza proizvode rakiju ne bi li fascinirali Helenu. Helena dovede kući pripitog Holcera. On ugleda polugolu Irenu koja poludi, napravi scenu i posvađa se s Helenom. Helena odlazi stanovati kod Joze, a policiija Holceru zaplijeni kotao za rakiju.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.