SEZONA: 1

EPIZODA: 44

SADRžAJ

Pazeći da ga Nicolás ne čuje, Felipe kaže kako moraju organizirati zabavu te da na njoj mora svirati Pimentelov bend. Nicolás ga pita što ga je navelo na to da promijeni mišljenje o njemu. Felipe mu odgovara da čovjek nikad uistinu ne upozna ljude, čak ni prijatelje. A to se upravo dogodilo njemu s Nicolásom.
Milagros kaže Victoriji kako misli da se zaljubila u Juliána. Victoria joj odgovara da vjeruje u njezin razum i dobar ukus, ali da mu ipak ništa ne govori o planu za bijeg. Jednostavno, kad vrijeme dođe, morat će nestati iz njegova života.
Nicolás posjećuje Granadosa. Granados mu kaže kako je siguran da je Miguel rob koji je došao na njegovu hacijendu. Potaknuo je ostale da se pobune protiv njega, napadnu ga i sve mu otmu. No Granados nema nikakve dokaze protiv njega.
Morales povjerava Abadu da je Nicolás Parreno bio taj koji je zapovijedio da se spali el Edén i pobije obitelj Quintero. Da je prava nasljednica Victoria Quintero, dijete koje su imali, a koje on nije mogao ubiti.
Nicolás nudi Granadosu posao na hacijendi, no Granados je uvrijeđen.
Julián razgovara s Milagros. Kaže da pošiljka uskoro kreće prema moru. Milagros to prenosi Victoriji, no Victorija je zabrinuta jer se plan promijenio. Pošiljka je trebala krenuti kraljevskim putem. Moraju odmah upozoriti Eugeniju.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.