EPIZODA: 1

SADRžAJ

U seriji upoznajemo životinje u zoološkom vrtu. Volonter Marko uči o životinjskom svijetu pomažući u zoološkom vrtu. Svaki dan za njega je novi izazov, jer dobiva poseban zadatak koji ne može obaviti ako ne nauči ponešto o svakodnevnim aktivnostima u zoološkom vrtu - prehrani, čišćenju i uređenju nastambi, igranju, treniranju ili liječenju životinja.
Uz Marka i mi ćemo saznati nešto više o ulozi zooloških vrtova u zaštiti životinjskih vrsta, znanstvenom istraživanju rijetkih i ugroženih vrsta, edukaciji djece, ali i o važnosti timaritelja, zoologa, nutricionista, edukatora u svakodnevnom životu u zoološkom vrtu.
U prvoj epizodi Marko je dobio zadatak napraviti sladoled za lemure, a kako da to napravi, shvatit će tek nakon što nešto nauči o prehrani životinja.

Fotografije

Volim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Family Fun Time & Rhymes

    image
    Serija s popularnim dječjim pjesmama iz cijeloga svijeta koje pjevaju mala djeca. Neke od najpoznatijih su: Zvončići, Danas je moj rođendan, Moja draga mama, Kad...
  • Art, Creativity & Music with BabyTV

    image
    Maya & Yaya,Songs & Rhymes,In the Toy World,Let's Dance,Dancing at the Park,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Stitches,Nico & Bianca,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes.
  • Classical Music & Soothing Stories

    image
    Classical music & soothing stories on Baby TV.
  • Najbolji dan (2020)

    image
    Riječ je o seriji od sedam nastavaka u kojoj upoznajemo djecu predškolskog uzrasta koja su suočena s različitim izazovima odrastanja. Priče nisu izmišljene,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.