poster

George Clark, čudesne zamisli

George Clarke's Amazing Spaces (2012)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Rebecca Magill

SEZONA: 6

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Vraća se serija o inventivnim, ingenioznim i ekscentričnim malim projektima. U prvoj epizodi George će upoznati novopečene mladence koji su umjesto odlaska na luksuzni medeni mjesec kupili stari vojni kamion koji žele pretvoriti u mobilnu vikendicu.
U Dorsetu jedan majstor želi sagraditi luksuznu kućicu na stablu sa saunom, spiralnim stubama i toboganom za brzi izlazak iz kuće. No graditi na hrastu starom dvjesto godina i na močvarnom tlu ispast će kompliciranije nego što je mislio.
George će otputovati sve do Novog Zelanda, na svoje najdulje putovanje dosad, kako bi posjetio najzanimljivije male projekte u toj zemlji. A prva na popisu je savršena kuća na brdu s pogledom na Tihi ocean koja se otvara i zatvara poput kovčega i ima najdekadentniju kupaonicu koju je George ikada vidio.
U Ujedinjenom Kraljevstvu, George i Will Hardie odlučuju sagraditi rotirajuću kućicu budućnosti, nadahnutu starim SF stripovima, koja će prkositi gravitaciji.
Odabrala: Mira Vočinkić

Producent: Lizzie Wingham

Fotografije

George Clark, čudesne zamisliGeorge Clark, čudesne zamisliGeorge Clark, čudesne zamisliGeorge Clark, čudesne zamisliGeorge Clark, čudesne zamisliGeorge Clark, čudesne zamisliGeorge Clark, čudesne zamisliGeorge Clark, čudesne zamisli

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Prirodni raj - nepripitomljeni planet (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • NASA-ini neobjašnjeni dosjei (2012)

    image
    Nepoznati leteći objekti snimljeni NASA-inim kamerama, piloti koji su vlastitim očima primjetili tajanstvena svjetla, neobične sjene na Marsu - sve su to fenomeni...
  • Nemogući projekti (2017)

    image
    Project Impossible is an original series that follows a new generation of epic engineering projects that were considered unthinkable just a few years ago. Each...
  • Neimenovani projekt obitelji Irwin (2018)

    image
    Obitelj Irvin nastavlja istraživanje Stevea Irwina. Obitelj Irwin, Terry, Bindi i Robert, odaju počast ostavštini Stevea Irwina putem svog rada u golemom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.