SEZONA: 2

EPIZODA: 2 - Un llanto en la noche

SADRžAJ

Nakon što je ponovno pokušao ubiti Andrésa, ubojica se skrio u jednu od soba u blizini konzulova apartmana koje su zbog sigurnosnih razloga ostale prazne. U sobu je mogao ući samo pomoću ključa koji otvara sve sobe. Kako bi pokrenula službenu istragu Alicia s Lady pušta glasine da se kradljivac njezinih bisera skriva u gostinjskoj sobi. Obitelj Alarcón se veseli Alfredovu povratku. Bio je u zatvoru zbog ubojstva Juliove sestre Cristine. Dona Teresa zove babicu koja bi trebala pomoći Belén da rodi dijete koje je obećala dati Doni Teresi za njezinu kćer Sofiju. Babica bi trebala osigurati i da Belén umre pri porodu. Julio otkriva da Belén ima ključ za ulazak u sve sobe, ali i pismo zbog kojeg je njegova sestra Cristina izgubila život. Kad Belén dobije trudove, Diego je prisili da mu preda pismo. U bolovima ona napokon popušta.

Fotografije

Veličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotel

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.