SEZONA: 1

EPIZODA: 40

SADRžAJ

Adela moli Nicolása da pošalje Hilariju u rudnike na jugu. Kaže mu da Hilaria želi biti blizu svoje djece. Nicolás pristaje, no traži od majke da se više nikad ne uspoređuje s robinjom. Iznenadila ga je njezina slabost. Nicolás se pozdravlja s Victorijom i kaže joj da se vraća za nekoliko dana. Za to će vrijeme hacijendom upravljati Adela. Nicolás kreće na put da proda robove. Hilaria je među njima. Adela je uzrujana, ali pokušava to skriti. Na sprovodu Cataline Restrepo Ángela izgovori nekoliko riječi u čast pokojnice. Tijekom putovanja Nicolás daje Hilariji priliku da se vrati na el Edén. Pita je što je još čula na sastanku robova. Hilaria mu kaže da ništa ne zna. Nicolás tad odlučuje da će je ipak prodati. Remedios vraća Trinidadu dar koji joj je poslao. Kaže da joj je nemoguće biti njegova prijateljica, a kamoli nešto više. Nicolás prodaje robove u luci. Predomisli se i odluči da neće poslati Hilariju u rudnike na jugu. Ona ga preklinje da je pošalje onamo, no on je neumoljiv. Remedios vidi da Victoria nije u kući. Victoria se spustila u jamu i ušla u tunel. No zemlja se odronila i Victorija je zarobljena. Remedios, Siervo, Tomás i Milagros pokušavaju je naći, no ne vide je. Hilaria se onesvješćuje. Kao da je mrtva. Eugenia odluči posjetiti markizi kako bi s njom razgovarala o poslu. Manuela kaže Gabrielu da će paziti na sebe i brata te da se slaže kako trebaju pomoći robovima. Márquez i Alonso osjećaju da Granados nešto krije. Misle da i Ana nešto zna. Remedios i Milagros upozoravaju Miguela da nigdje ne mogu naći Victoriju. Miguel odmah kreće u potragu za njom.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Little America (2021)

    image
    In the early 1950's, the American military presence begins in a small West German region. In this context, the story of friendship is told by two young women who...
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.