SEZONA: 1

EPIZODA: 16

SADRŽAJ

Kralja Blozu njegovi špinatski podanici žele svrgnuti s prijestolja da bi ga zamijenio njihov novi kralj Kićo. Blozo naredi ludom kraljevskom znanstveniku profesoru O. G. Kakvonosiću da smisli kako će postati omiljen kao Kićo.
Popaj traži zlato na Divljem zapadu. Kad ga pronađe, Badžo se preruši u Indijanca i podmetne znak "Indijanski rezervat", no Popaj ne želi dati svoje zlato preneraženom Indijancu.
Popaj je rendžer koji štiti golemo stablo označeno natpisom "Spomenik za narod". Drvosječa Badžo pokuša srušiti stablo. Badžo stane kopati, ali Popaj preseli stablo na sigurno mjesto. Badžo zatim s dinamitom raznese stablo u hrpu dasaka.
Malom gradu na rijeci Klondikeu na Aljaski prijeti razbojnica Alica, strašno čudovište koje toliko prestraši ljude da postanu bijeli. Popaj uhvati Alicu obećavši joj ulogu u filmu. U zamjenu za ulogu, Alica da Popaju svoj šešir kao dar za Olivu.

Fotografije

Mornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar Popaj

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Čudesan Gumball svijet (2011)

  danas
  image
  Dobrodošli u Elmore! Ovo čudesno malo predgrađe nije onakvo kakvim se čini. Svijet Gumballa prati nesretne pustolovine Gubnalla, dvanaestogodišnjeg mačka.
 • Phineas i Ferb (2007)

  danas
  image
  Animirana serija sa kanala Disney XD "za sve od 7 do 107" (fanova serije ima među svim starosnim grupama) koju su radili Dan Povermire i Jeff "Swampy" Marsh,...
 • Grizzy and the Lemmings (2016)

  danas
  image
  U samom središtu rezervata u Kanadi je prekrasna šuma, netaknuta priroda. Vladar tog dijela šume je medvjed Grizzy koji se ponaša kao pravi gazda čim rendžer koji...
 • Nella, viteška princeza (2017)

  danas
  image
  Follows the adventures of Nella, a brave princess who turns into a princess knight.
TOP LISTE

Prijavi se