SEZONA: 1

EPIZODA: 24

SADRžAJ

Victoriano Santos, vlasnik ranča ‘Las Dianas’ i uzgajivač čistokrvnih konja je cijelog života naporno radio kako bi danas bio vlasnik velike tvrtke koaj se bavi proizvodnjom mliječnih proizvoda. Kao siromašni mladić se zaljubio u Inés Huertu. Inés je od početka ono što ga pokreće, njegova podrška i njegov bezuslovni pratilac... Međutim, razdvojila ih je zloba Loreta Guzmána jer je on silovao Inés koja je, trudna i ponižena, bila primorana da ode.

Victoriano ne zna da je Inés silovana i misleći da je jedna nezahvalnica, pristaje uzeti u zaštitu Dianu, suprugu Vicentea Mendoze, njegovog prijatelja i vlasnika ‘Las Dianas’, nakon njegove tragične smrti. Loreta smatraju krivim za Vicenteovo ubistvo, ali osumjičen je i Victoriano.

Loreto završava u zatvoru, a Victoriano se ženi Dianom. Nedugo nakon toga, Inés se vraća noseći Emiliana; smrtno bolesna Diana je prima u svoju kuću i prepušta joj brigu o svoje tri kćeri: Diani, Casandri i Constanzi. Inés se o njima brine kao prava majka. Inés i Victoriano se i dalje vole, ali previse je tajni i nesporazuma između njih, tako da Inés pristaje ostati u kući samo kao domaćica.

Diana, Casandra, i Constanza, su odrasle okružene ljubavlju i prerasle su u prave amazonke. Diana, Victorianov ponos, je sada okosnica uprave Sanlacta, firme za proizvodnju mliječnih proizvoda. Diana je više puta dolazila u sukob s Déborah Piñeiro, novom i mladom ženom njegovog oca, jer je uvjerena da je Déborah obična sponzoruša koju zanima samo novac. Déborah želi zauzeti Dianino mjesto i ukloniti Inés s ranča jer je primijetila Victorianov odnos prema "služavki”.

Diana je vjerena s Elíasom Villarroelom, ali je svjesna da ga ne voli. Pravu ljubav prepoznaje u Alejandru San Románu, muškarcu koji je napustio svoju ženu, Lisete, mada imaju dvije kćeru o kojima se Alejandro brine s ljubavlju i pažnjom.

Diana i Alejandro će morati braniti svoju ljubav i konstantno savladavati prepreke koje im postavlja Victoriano, naročito nakon što se pojavi Lisete koja će ih pokušati rastaviti.

Povratak Bernarde i njenog sina Eduarda koji će pokušati dočepati se “Las Dianas” I osvetiti Vicenteovu smrt će također biti jedan od velikih izazova s kojima će se porodica Santos sresti. Bernarda je uvijek krivila Victoriana za smrt svog sina, kojeg je i sama dovodila do očaja konstantnim zahtjevima i rasipništvom.

Zanemarujući sve ovo, Casandra se zaljubljuje u Eduarda, najvećeg neprijatelja njenog oca, i njih dvoje se bore da dokažu da se zaista vole, uprkos Victorianovom i Bernardinom protivljenju.

Sukobi se zaoštravaju kad se najmlađa Victoricanova kći, Constanza, iznenada uda za Robbyja. To će je skupo koštati, jer će je muž seksualno zlostavljati, ali Emiliano će je štititi od svih problema i pokazati joj da je prava ljubav zasnovana na nježnosti i pružanju podrške.

S druge strane, Inés i Victoriano će morati otkriti svoje tajne i priznati da ni vrijeme ni udaljenost nisu uspjeli uništiti njihovu ljubav, i da se i dalje mogu boriti da budu sretni.

Fotografije

AmazonkeAmazonkeAmazonkeAmazonkeAmazonkeAmazonkeAmazonkeAmazonkeAmazonkeAmazonkeAmazonkeAmazonkeAmazonke

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Vučja krv (2012)

    image
    Vukorepi su dijelom ljudska, a dijelom vučja vrsta poznata po iznimnoj brzini i naglašenim osjetilima. Oduvijek žive među ljudima, a nakon što uđu u određenu...
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.