SEZONA: 3

EPIZODA: 7 - Zal Bin Hasaan (No. 31)

SADRžAJ

Red uključi Samar u potragu za neuhvatljivim iranskim otmičarom, a Tom u škripac stjera Kabalinog ubojicu kako bi dokazao Lizinu nedužnost.
Nakon što otmu šest kooperanata povezanih s izraelskim projektom obrambenih projektila, Red posumnja da je to djelo iranskog profesionalnog ubojice Zala Bin Hasaana. Red podsjeti Samar na njezine prethodne obračune s Hasaanom te joj predloži suradnju kako bi ga našli. I Ressler je pritisne da se pridruži potrazi nakon što Bin Hasaan pogubi taoca i obeća da će ih ubiti još. Direktorica Agencije za nacionalnu sigurnost Laurel Hitchin pokuša zaustaviti Resslera i ravnatelja u pokušaju međusobne sabotaže. Aram upadne u CIA-inu istragu te time omogući Samar da zajedno s Mossadovim agentima Levijem Shurom i Joshuom Singerom spasi taoce iz napuštene elektrane. Ali Hasaan pobjegne, a Samar se zaprepasti kad otkrije da je jedan od talaca njezin brat Shahin Navabi. Iako je Samar mislila da je poginuo šest godina prije, Shahin tvrdi da je pobjegao nakon što su ga okrivili za podmetanje bombe u kojem je poginulo nekoliko visokih časnika iranske vojske.
Christine Lahti (Laurel Hitchin), Sammy Sheik (Shahin Navabi)

Fotografije

Crna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna lista

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.