SEZONA: 1

EPIZODA: 37

SADRžAJ

Ángela kaže Gabrielu da su Catalina i Isaías ubijeni. Milagros saznaje za sastanak i pita gdje će se održati. Gabriel i Jesús razmišljaju o tome da održe sastanak u gostionici. Manuela to smatra opasnim nakon onog što se dogodilo Catalini. Victoria se vraća iz Santa Marte. Koristi priliku pa traži od Bernala da je ostavi na cesti, a on neka produži na el Edén. Objašnjava mu da će se ona prošetati do rijeke kako bi se osvježila. Međutim, spušta se u jamu i ulazi u tunel. Nicolás odlazi Felipeu kako bi mu izrazio sućut. Felipe ga optužuje za smrt svoje sestre i prijeti mu pištoljem. General Márquez i Alonso uspijevaju smiriti Miguela i navesti ga da preda oružje generalu. Remedios pod Isabelinim nadzorom vježba hodati uz pomoć štaka koje joj je Tomás napravio. Márquez kaže Nicolásu da treba voditi računa o tome što im Felipe kaže. Također predbacuje Nicolásu da se u zadnje vrijeme kreće u lošem društvu. Nicolás odgovara da je on častan čovjek. Gracia koristi činjenicu da je Caicedo u pritvoru pa odlazi s hacijende. Potiče i ostale da slijede njezin primjer. No samo ih se dvoje odvažuje, ostali ostaju. Milagros stavlja zavoje na Anino lice kako bi brže zacijelilo. Granados kaže da će je odvesti liječniku. Traži od Milagros da se vrati na el Edén i nikome ne oda što je radila kod njega. Caicedo nudi Nicolásu pogodbu: iznajmljivat će mu robove za rad na polju pa će tako obojica imati koristi. Nicolás prihvaća. Ana kaže Paci da upozori Miguela da je Granados odgovoran za smrt oslobođenih robova. Victoria razgovara s Miguelom. Kaže mu da su se tunelom koristili vojnici, a nakon njih domoroci iz ovoga kraja. Miguel joj kaže da je netko ubio Catalinu i Isaíasa. Nicolás odlazi po Caicedove robove da ih odvede na el Edén. Uviđa da tri roba nedostaju. Sa psima kreće u potragu za njima.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.