SEZONA: 1

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Profesor Wotasnozzle izumio je stroj za starenje. Badžo taj stroj shvaća kao svoju priliku da se riješi Popaja. Badžo varkom navede Popaja da isproba stroj, ali pritom okrene brojčanik na pogrešnu stranu i Popaj postaje trogodišnjak. Badžo zatim uništi stroj.
Popaj, Oliva i Badžo idu u Afriku na safari, u lov na krupnu divljač. Tijekom lova njih troje se razdvoje. Velika čovjekolika majmunica progoni Badžu. Olivu zarobe divljaci koji misle da je bijela božica.
Popaj kupi alat za „uradi sam pothvate i sklopi mehaničkog slugu. Sluga cijele noći obavlja svoje zadatke. Toči Popaju čaj, miješa salatu u svojim ustima i miješa razne sastojke.
Oliva je turistica na Havajima, a Popaj i Badžo su turistički vodiči. Svađaju se oko toga tko će pokazivati Olivi otoke. Oliva se odluči na dvije ture, ali platit će samo vodiču koji će joj bolje pokazati otoke.

Fotografije

Mornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar Popaj

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.