EPIZODA: 8

SADRžAJ

Ana priopći Antunu da je odlučila pjevati, što on dočeka s neodobravanjem i svoje strahove povjeri Jozi: boji se da ih Ana ne napusti zbog karijere, kao njena majka.
Prvi dan pjevačke obuke ne započne najbolje. Ana krivo protumači Petrove dodire i uvrijeđena ode. Nakon što joj Petar objasni nesporazum, ona se pristane vratiti, ali obuku tad preuzme Irena, koja je namjerno obeshrabri. Kasnije ju Petar ipak uspije ponovno motivirati, i usput oraspoložiti.
Holcer, želeći se iskupiti za izvađeni krivi zub, ponudi Petru da mu ugradi most. Petar ga odbija, no Holcer ne prihvaća 'ne' za odgovor.
Ivan i Vinko se trude doznati vlasnika broja iz Nikolinog sefa. Kad im to ne pođe za rukom, odluče ga pratiti na sutrašnji sastanak. Nikola pak otkrije da ga Ivan špijunira, pa upozori Katu na njegove nečiste namjere. Ona to shvati kao znak Nikoline ljumobore pa pozove Ivana na dejt kako bi je još više raspirila.
Domagoj pokuša kod Nikole intervenirati zbog Zvonkove povišice, ali na kraju sam popije jezikovu juhu. Nikola ga ocrta kao nesposobnog supruga.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.