poster

Dobro došli u raj

The Paradise (2012)

drama | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Marc Jobst

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocjena: 7.6/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Uzbudljiva ljubavna priča smeštena u prvu englesku robnu kuću, sedamdesetih godina devetnaestog veka. Denis Lovet dolazi u grad na severu Engleske tražeći posao u ujakovoj prodavnici tekstila. Prodavnica propada zbog jake konkurencije, 'Paradisa', prve otmene robne kuće u gradu, pa ujak ostaje bez sredstava da je plaća. Ne gubeći nadu, ona traži posao prodavačice u 'Paradisu', gde pada pod šapu šefice ženskog modnog odeljenja, stroge i zahtevne Odri. Ubrzo upada u oko vlasniku, Moriju, udovcu, što se nimalo ne sviđa prodavačici Klari, koja je spavala s njim, kao ni Katarini Glendening, ćerci lorda Glendeninga, koja očekuje da će se udati za njega.

Fotografije

Dobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u rajDobro došli u raj

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.