SEZONA: 1

EPIZODA: 34

SADRžAJ

Caicedo povjeri Nicolásu da je veoma nervozan i da su se trebali pridružiti Granadosu u racijama po kućama. Nicolás da pokušava umiriti tvrdeći kako je bolje da ih ne povezuju s onim što se događa. Granados dolazi u kuću Felipea Restrepa sa sudskim nalogom. Granados se sastaje s Nicolásom i Caicedom. Upozorava ih da je u Restrepovoj kući zatekao Isaíasa te da Felipe ima sestru. Granados kaže Nicolásu da moraju ubiti obitelj Restrepo kako bi spriječili revoluciju.Gabriel posjećuje Isabel. Ona se veoma obraduje njegovu dolasku pa pristaje jesti. Povjerava mu da je Miguel njezin brat. Adela je čuje i kaže joj da ne govori gluposti, na što Isabel staje u obranu svojeg brata. Marcos i Paca odnose Ani hranu jer je zaključana u sobu i nije večerala. Zabrinuti su za nju. Ana ih pita znaju li tko je odgovoran za natpise na vratima i zidovima. Granados prijeti svojim robovima: izdaju li ga, najprije će pobiti njihove obitelji, a zatim njih. Victoria obavještava Tomása, Sierva i Milagros da u Miguelovoj jami postoji tunel. Marcos kaže robovima na polju da će se u nedjelju održati sastanak o revoluciji. Granados ispituje roba koji mu je veoma odan. Ovaj mu kaže sve što je čuo o održavanju sastanka. Granados kažnjava i muči Marcosa kako bi saznao tko stoji iza natpisa na zidovima i vratima hacijenda. Miguel kaže Milagros da su informacije koje imaju o zemljoposjednicima ujedno i jedino oružje kojim raspolažu protiv njih. Moraju te informacije dobro iskoristiti. Traži od Milagros da to prenese i ostalim robovima.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Tutankamon: Život, smrt i ostavština (2019)

    image
    A three part archaeological documentary series about the life story of Tutankhamun, the boy king.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.