SEZONA: 2

EPIZODA: 19

SADRžAJ

Detaljni vodič za vaša omiljena jela. Serijal Najbolji recepti na svijetu vraća se u novoj sezoni i donosi nam primamljive klasične recepte. Kary Osmond usavršava svakodnevne recepte koje je potrebno malo začiniti.

U serijalu ćemo vidjeti široki spektar jednostavnih recepata, od glavnih jela bez mesa do specijaliteta sa superhranom, a vaše omiljene poslastice za van pretvorit će se u zdrave i jeftine obiteljske večere.
Kary gledateljima pruža detaljni uvid u to kako od složenog jela napraviti jednostavno remek-djelo. Recepti donose nove verzije tipične hrane te tehnike koje se mogu prilagoditi svim kuhinjama.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Anđeoska kuhinja (2013)

    image
    Uz Anđeosku kuhinju naučite pripremati najbolje slavonske specijalitete.
  • Brza kujna

    image
  • Pogača i so

    image
    "Pogača i so" je emisija posvećena istinskim tragačima za čarima seoskog turizma, a koju vodi Vanja Milosavljević Nedić. Svi ljubitelji istinskog hedonizma moćiće...
  • Lepota obroka

    image
    Vedrana je poznata srpska manekenka, koja je 2006. godine osvojila titulu Mis Srbije i učestvovala na izboru za Mis Sveta u Poljskoj. Šetala je modnim pistama...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.