SEZONA: 1

EPIZODA: 15

SADRžAJ

Na program RTL Kockice stiže hvaljena Lavlja straža , animirana serija temeljena na bezvremenskom Disneyjevu klasiku iz 1994. - Kralj lavova . Radnja serije smještena je u vremenskom razmaku unutar filma Kralj lavova 2: Simbin ponos , a prati avanture Kiona, najmlađeg mladunca Simbe i Nale. Kao drugorođeni kraljev nasljednik, upravo Kion postaje vođa Lavlje straže, neustrašive skupine životinja koja štiti svoju zemlju i Krug Života. Kion i njegovi prijatelji - jazavac Bunga, nilski konj Beshte, gepard Fuli i čaplja Ono odolijevaju neprestanim napadima hijene Janje i njezina klana, a upadajući u nevolje i braneći svoj teritorij, hrabra će družina naučiti važne životne lekcije o ljubavi, hrabrosti, prijateljstvu, žrtvi za druge i životu u čoporu.
Lavlja straža nastala je iz pera redatelja Forda Rileyja, a izvorna je ideja autorskog tima bila na poseban način obilježiti desetu godišnjicu premijere Kralja lavova . U studenom 2015. godine serija je najavljena emitiranjem animiranog filma Lavlja straža: Povratak rike , a u siječnju 2016. godine na kanalu Disney Junior premijerno je prikazana prva epizoda Lavlje straže , koja je doživjela tri sezone i ukupno 74 epizode, a u pustolovinama najpoznatijeg čopora na svijetu do danas je uživalo preko 35 milijuna gledatelja. Lavlja straža druga je televizijska animacija koja se temelji na Kralju lavova , nakon serije Timon i Pumbaa iz 1995. godine. Osim spomenutog urnebesnog dvojca, u Lavljoj straži pojavljuju se i svima znani likovi franšize: Simba, Nala, Kiara, Rafiki, Zazu i Mufasa. Dobro poznati junaci, vrhunska animacija, maštoviti glazbeni brojevi te vrijedne životne lekcije koje će naučiti oni najmlađi, i više su nego dovoljan razlog za uživanje u još jednom čarobnom uratku najpoznatije svjetske tvornice zabave.

Fotografije

Lavlja straža

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.