SEZONA: 1

EPIZODA: 32

SADRžAJ

Milagros uspijeva razgovarati s Victorijom. Kaže joj da je ne mogu izbaviti jer su ključevi stalno kod Adele koja im je svima priprijetila. Remedios odlazi u šetnju po svježem zraku. Adela joj kaže kako joj dopuštaju da ostane zbog njezina lošeg stanja u kojem ne može pomoći markizi. Eugenia kupuje svu tkaninu koja je stigla brodom iz Europe. Kupuje i konjak. Siervo kaže Angeli da poruči Felipeu Restrepu kako im hitno treba njegova pomoć. Angela razgovara s Felipeom koji samo što nije otputovao. Angela ga traži da ne ode, nego da im pomogne u njihovim nastojanjima. Robovi s hacijende el Edén spremni su se opet boriti za stvar o kojoj je Miguel govorio, ali ovaj put organizirano. I pritom računaju na njega. Felipe odluči ostati. Julián baca Miguelu koji je zatočen u rupi hranu i vodu. Eugenia dobiva dokument iz Engleske iz kojeg je vidljivo da su je Eduardovi sinovi ostavili bez novčića. Bogatstvo su podijelili s Eduardovim prvim ženama. Eugenia pokazuje dokument Alonsu koji potvrđuje da je sve po slovu zakona. Remedios pokušava sama hodati. U pomoć joj priskače Trinidad, no ona ga moli da je pusti samu. On je potiče da ustane i sama se održi na nogama. Eugenia pomišlja da bi joj Nicolás mogao pomoći da se izvuče iz financijske situacije u kojoj se našla.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.