SEZONA: 1

EPIZODA: 31

SADRžAJ

Hilaria kaže Siervu i Milagros da je markiza izazvala gospodara Nicolása pa ju je ovaj zaključao. I da Miguela treba kazniti kako bi znao gdje mu je mjesto. Felipe razgovara s Márquezom i Alonsom kako bi ih podsjetio da zakon jasno kaže kako rob može otkupiti vlastitu slobodu ako skupi dovoljno novca. Márquez mu odgovara da se nikog ne može prisiliti da proda vlastitu imovinu. Felipe mu kaže da razgovaraju o ljudima, a ne o nekretninama. Victoria kaže Milagros kako bi htjela razgovarati s Miguelom i jasno mu dati do znanja da je s njim. Milagros joj odgovara da se smiri jer Miguel ionako već zna da ga voli. Markiza razgovara s Nicolásom o Miguelovom otkupu slobode. Nicolás kaže da je odbio Miguela. Nicolás divljački bičuje Miguela i zatvara ga. Do daljnjega ne smije dobiti ništa za jelo i piće. Tomás je odlučio da je spreman opet boriti se za slobodu. Razgovara s Trinidadom, ovaj mu se pridružuje. Adela grdi Nicolása što ima sina s robinjom. On je pak podsjeća da joj je Miguel unuk, a da je Sara bila njegova najveća ljubav. Adela se uvrijedi na te sinove riječi. Protivno očevoj zapovijedi, Isabel odnosi Miguelu kruh i vodu. Nastoji ga razvedriti i kaže mu kako ona i Lucía pokušavaju uvjeriti Nicolása da odustane od kazne. Victoria kaže Nicolásu kako se ne slaže s Miguelovom kaznom, te da će ga osloboditi. Nicolás je snažno udara po licu, a ona grabi nož i pokazuje mu da ga se ne boji. Pismo u kojem Adela govori o markizi Bracamonte i njezinu ponašanju stiglo je u samostan. I predstojnica samostana i časna Alicia ne mogu se načuditi sadržaju pisma. Zaključuju da se Victoria izdaje za markizu.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.