SEZONA: 9

EPIZODA: 1

SADRžAJ

HTV prikazuje novu, 9. sezonu popularne njemačke serije GORSKI LIJEČNIK koja je stekla velike simpatije i naših gledatelja. Nova sezona donosi nove uzbudljive pustolovine liječnika i gorskih spasilaca koji u prekrasnim, ali i opasnim planinskim ambijentima priskaču u pomoć ljudima koji su se zatekli u najrazličitijim opasnim situacijama. Uzbudljive akcije spašavanja kombinirane su s dirljivim obiteljskim pričama, a serija je snimana u veličanstvenoj, netaknutoj prirodi austrijskih Alpa.
Dr. Martina Grubera sjajno tumači Hans Sigl, koji je za tu ulogu 2014. i 2016. osvojio austrijsku nagradu Romy Gala, kao najomiljeniji glumac u televizijskoj seriji. Serija je nominirana za još nekoliko nagrada.
1. ŽELJENO DIJETE, 1. dio
Lisbeth u crkvi nalazi napušteno novorođenče s vrućicom i neobičnim osipom. Može ga spasiti samo njegova majka pa dr. Gruber kreće u potragu. Jedan trag vodi do primalje Marlies Leitner koja tvrdi da ništa ne zna. Vrijeme istječe, a djetetu je sve gore. Lilli je u sedmom nebu. Felix Sailer, slavni esktremni sportaš na snijegu s YouTubea, udari o stablo pa Lilli poziva Martina. To joj je prilika da se upozna i dogovori sastanak s Felixom. No Lilli se ozlijedi pri padu na snowboardu. Felixov agent Markus Hausmann nije oduševljen opasnim pothvatima svog štićenika, a ima i privatnih problema. Njegova bivša zaručnica Julia Berneis, koja je prije pet mjeseci jednostavno nestala, iznenada se vraća u njegov život i na svoj posao u njegovoj agenciji. Uhvati je slabost pa Markus poziva dr. Grubera i zatečen je što Julia silovito odbija liječnički pregled i vađenje krvi.

Fotografije

Gorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.