SEZONA: 1

EPIZODA: 29

SADRžAJ

Stigavši s Felipom na hacijendu prije Nicolása i Miguela, Victoria iskoristi priliku da zahvali Felipeu što pomaže Miguelu. Nicolás upozorava Miguela zbog veze s bjelkinjom koja ga je poljubila. Kaže da okolina to neće prihvatiti. Miguel mu odgovara kako smatra da može biti s kim god poželi. Nicolás i Miguel stižu na hacijendu. Robovi Miguela dočekuju veselim povicima i pozdravima. Nicolás ih sve okuplja i kaže im da se moraju ponositi Miguelom. No s druge strane naređuje Miguelu da ode s ostalima raditi na polje. Svi, uključujući markizu, iznenađeni su tom odlukom. Robovi i Miguelovi prijatelji okupe se u barakama. Osjećaju se sigurnima jer se vratio na hacijendu kao rob. Miguel im govori da ne gledaju tako na situaciju. Naglašava im kako je to prvi put da je bijelac osuđen za zlostavljanje jednog od njih. Potiče ih da krenu dalje. Ángela traži Miguela, Jesúsa i Gabriela da skupe novac kako bi otkupili Miguelovu slobodu. Gabriel u tu svrhu proda svoje glazbene instrumente. Victoria donosi piće robovima koji rade na polju. Naređuje Juliánu da im da desetominutni odmor. Kaže mu da je tako bolje: odmorit će se i marljivije raditi. Julián je posluša. Adela se vraća na hacijendu. Na dolasku ne pozdravlja Victoriju, nego prolazi pokraj nje ignorirajući je. Márquez se sastaje s Granadosom, Nicolásom, Caicedom i Alonsom kako bi saznao što je Miguel mislio rekavši da su ubojstva robova skrivila ugledna imena. Márquez želi znati o komu je riječ. Nicolás, Caicedo i Granados posjećuju Artura na hacijendi. Lažu mu da su našli odvjetnika i skupili novac za jamčevinu pa Jaime može izaći na slobodu.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.