SEZONA: 1

EPIZODA: 28

SADRžAJ

Trinidad odlazi pozdraviti Remedios i pitati je treba li joj štogod. Ona je nervozna u njegovoj blizini. Odvjetnik Restrepo saslušava Isaíasa. Isaías se boji govoriti i jedva da odgovara na postavljena pitanja. Miguel objašnjava okupljenima u sudnici da Isaías ne svjedoči u korist Jaimea Lópeza. Tomás i Milagros mole se precima i traže ih da daju Miguelu snagu da se obrani na suđenju. Restrepo traži stanku. Sudac im daje pet minuta. Miguel to iskorištava da bi razgovarao s Isaíasom. Traži od njega da se ne boji i da progovori u ime budućih dječaka i djevojčica kako ne bi morali proživjeti ono što su njih dvojica proživjeli. Suđenje se nastavlja. Vidjevši da od Isaíasa neće biti koristi, Miguel se okomljuje na Jaimea: tvrdi da je ovaj kukavica i zlostavljač robova. Pod Miguelovom paljbom Jaime se zbunio pa mu je izletjelo da je ubio Rositu i ostale oslobođene robove. Isaías kaže da je bio žrtva Jaimeovih napada. Zlostavljao ga je odmalena a da ga otac nikad nije kaznio.
Victoria kaže Nicolásu kako jedva čeka da uhvate i ostale ubojice, jer Jaime nije ubijao na svoju ruku. Arturo razgovara sa sucem ne bi li se ovaj predomislio. Sudac kaže da će Jaimea zadržati u zatvoru jer je sâm priznao da je ubio Rosu i druge crnce.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.