SEZONA: 1

EPIZODA: 161

SADRžAJ

Pedro uvjerava Fiorellu da mu je Sergio savjetovao da je podrži i pokuša razgovarati s njom kako bi prihvatila Julietu i Santina. Na misi za Joaquinu Roxana udari Federicu zbog njezinih komentara i kaže joj da joj dopusti da se pristojno oprosti s majkom. Roxana zahvaljuje Joaquini što joj je bila majka i što se uvijek brinula o njoj. Adela i Reynaldo daju Roxani potporu i govore joj da će pokušati biti njezini roditelji. Dante je ostavio videosnimku na kojoj okrivljuje Federicu za svoju smrt. Eloisa poziva policiju da istraži što je Dante rekao u videosnimci. Osvaldo se prepire s Agustínom jer ne može vjerovati da Gael nije njegov brat. Pedro kaže Julieti i Santinu da bi trebali uvjeriti Fiorellu da im dopusti DNK pretragu. Julieta plače jer misli da će ih Fiorella još više mrziti i da ih odbacuje. Benito, Simona i Domingo organiziraju lutkarsku predstavu kako bi razveselili Giannu i odvratili je od problema. Fiorella zove Pedra kako bi saznala zašto nije kod kuće, a on joj kaže da je na sastanku jer je tvrtka gotovo uništena.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.