SEZONA: 1

EPIZODA: 153

SADRžAJ

Sergio je uzbuđen nakon što je saznao da je Julieta napredovala u potrazi za kćeri. Julieta mu jasno govori da je njihova veza gotova, te da će mu pokušati oprostiti. Eloisa moli Alinu da nikome ne kaže da je Pilar rekla da je Dante ubio Gabriela jer bi Federica to mogla saznati i osvetiti se Danteu. Gianna stiže u restoran, lijepo odjevena, i ne dopušta da je Katya ponižava. Federica želi s Danteom provesti noć kao nekad. Nazdravljaju i on popije vino u koje je Federica ulila otrov. Ona mu kaže da ga voli i zahvaljuje mu što je štiti. Gael slomljena srca govori Agustínu da Gianna treba transplantaciju srca, inače će umrijeti. Pedro i Osvaldo pokušavaju učiniti sve moguće kako bi spasili tvrtku, sad kad su Japanci povukli svoja ulaganja. Vittorio odlazi u ženski zatvor s Betitom posjetiti Dianu i moli je da bude strpljiva jer će odvjetnik učiniti sve da je oslobodi. Santino i Julieta misle da je Fiorella njihova kći i odlaze razgovarati s njom. Nicoletta šalje Fiorelli e-mail i kaže joj da je ona prava kći obitelji "Bianchi". Federica kaže Danteu, koji umire na podu, da joj je Pilar rekla da je ubio Gabriela i da ga je zato otrovala. Boli je što ga je morala ubiti jer ga voli.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.