Ocjena korisnika: 6/10
(3 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 144

SADRžAJ

Pedro razoruža Aníbala, a policija ga uhiti. Očajna Julieta plače. Policija odlazi s Pedrom u Aníbalov stan. Spašavaju Betita, a policija uhiti Ramira. Roxana i Gianna su ljubomorne na Katyu i govore Benitu i Gaelu da se drže podalje od nje. Osvaldo misli da su Gael i Katya u vezi. Gianna zahtijeva od Gaela da jasno kaže svima da mu Katya nije djevojka. Fiorella šije plišanog ponija i daje ga Pilar koja je jako uzbuđena što ga opet ima. Julieta kaže Sergiju da odlazi s imanja jer joj nije ugodno otkad se pojavila Pilar. Dante je zabrinut jer Pilar zna mnoge tajne. Joaquina i Fiorella pristanu da Roxana i Gianna dijele sobu. Simona nalazi Sonijine nalaze na trudnoću i misli da je Roxana trudna. Joaquina posjećuje Adelu i Reynalda i kaže im da se Benito mora oženiti s Roxanom. Roxana im kaže da nije trudna. Osvaldo misli da je Fiorella trudna i ponižava Soniju govoreći joj da mu ona ne može roditi sina. Sonia šuti. Eloisa predlaže zdravicu u čast Pedrovog i Fiorellinog vjenčanja i daje im svoj blagoslov. Svi su u šoku.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.