SEZONA: 1

EPIZODA: 33

SADRžAJ

Uz vesele ponije naučite što je prijateljstvo.
„My little pony - prijateljstvo je čarolija“ animirana je serija koja vas vodi u čarobnu zemlju ponija, Pegaza i jednoroga. Maleni jednorog zvan Twilight Sparkle glavni je poni ove šarene priče koja se odvija u Equestriji. Princeza Celestia, vladarica Equestrije, odlučila je poslati malenu Twilight Sparkle u gradić Ponyville kako bi naučila pravu vrijednost prijateljstva. U Ponyvilleu Sparkle upoznaje svoje prijatelje ponije, među kojima su Applejack, Rarity, Fluttershy, Rainbow Dash i Pinkie Pie. Svaki od njih predstavlja jednu pozitivnu osobinu te upravo pomoću njih Sparkle spoznaje važnost prijateljstva.
Animirana serija „My little pony“ nastala je po uzoru na istoimenu Hasbro liniju igračaka, a izvršna producentica je Lauren Faust. Ova dječja serija počela se prikazivati 2010. godine te je zbog velike popularnosti snimljeno nekoliko animiranih serija i filmova, a ovi simpatični poniji pojavljuju se i u stripovima te različitim mobilnim i videoigrama.

Fotografije

My little pony - prijateljstvo je čarolijaMy little pony - prijateljstvo je čarolijaMy little pony - prijateljstvo je čarolijaMy little pony - prijateljstvo je čarolijaMy little pony - prijateljstvo je čarolijaMy little pony - prijateljstvo je čarolijaMy little pony - prijateljstvo je čarolijaMy little pony - prijateljstvo je čarolija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.