SEZONA: 1

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Dok idu prema rijeci, markiza nasamo razgovara s Rosom i raspituje se o njezinoj obitelji. Iz razgovora je jasno da Rosi ne smeta što je robinja. Eugenia je svima koji su pošli na izlet na rijeku otkrila da se udružila s Alonsom Márquezom te da sad njih dvoje zajedno vode tvrtku za uvoz čokolade. Nicolás i Adela ne mogu skriti svoje neslaganje s njezinom odlukom. Trinidad i Miguel su zabrinuti jer Marcos s hacijende Granadosovih vuče ranu još od onog dana kad su oteli markizu. Rana nije zacijelila i mogla bi se inficirati. Boje se da će Marcos progovoriti i odati ih. Adela i Nicolás strahuju da bi markiza mogla odustati od udaje i vratiti se u Španjolsku. Nicolás kaže Moralesu da želi uništiti Eugeniju i uvezeni stroj. Upućuje ga kako da to učini.
Nicolás je u markizino ime ugostio sve zemljoposjednike i lokalne vlastodršce iz straha da nekog ne izostavi. Upoznaje markizu s najboljim dreserom konjâ u kraju. Ističe joj da mu je on gospodar, a ona će mu uskoro biti gospodarica. Nicolás daruje markizi kobilu. Victoria se pretvara da je pala u nesvijest kako gosti ne bi shvatili da ne zna jahati.
Victoria nastavlja glumiti da je u nesvijesti. Adela odluči pozvati liječnika. Victoria traži Remedios da ode po Miguela...

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.