SEZONA: 1

EPIZODA: 119

SADRžAJ

Diana daje Vittoriove zaporke Aníbalu te on isprazni sve Vittoriove bankovne račune. Osvaldo pištoljem prijeti Fabiju i kaže mu da želi da nestane iz zemlje, kako Pedro ne bi nabavio dokaze o prijevari. Federica, Dante, Benigno, Aitana, Osvaldo, Sonia i Pedro su na sastanku. Osvaldo nudi potporu Pedru koji se sprema javno prozvati Benigna i Aitanu. Roxana se dobro zabavlja na zabavi, a Sergio ne može vjerovati da ju je priredila. Neki mladić stavlja drogu u Gaelovo piće. Gianna odlazi uplakana jer misli da se on opet drogirao. Gael je ignorira i pleše s Roxanom. Benito zaprosi Roxanu pred svima, a ona ga podsjeti da je on samo vozač i pred svima ga ponižava. Fiorella kaže Eloísi da je pobjegla s Gianlucom, ali da su se posvađali i zato se vratila. Eloísa joj govori da razmišlja o odlasku na odmor, a Fiorella predlaže da ode u Pilarinu vikendicu. Eloísa se iznenadi da ona zna za tu kuću.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.