Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 118

SADRžAJ

Eloísa pristane da se Benito oženi s Roxanom jer vjeruje da će se on razočarati. Joaquina moli Fiorellu da razgovara s Benitom i savjetuje mu da se ne ženi s Roxanom. Očajna Aitana želi da joj Fiorella kaže je li pobjegla s Pedrom. Upozorava je da će ona, Aitana, biti Pedrova supruga. Eloísa pristane da Fiorella radi kod nje, ali joj kaže da će je nadgledati. Federica pokušava spasiti oporuku koju je napisala zajedno s Danteom i koju su htjeli dati Eloisi na potpis, ali joj on odbije pomoći. Gael i Gianna obećaju jedno drugome da će zauvijek biti zajedno. Vittorio nalazi Dianu u svom uredu, a ona ga zamoli da joj dopusti da pogleda neke dokumente jer je cijena popravaka previsoka, te iskoristi priliku da uzme izvatke bankovnih računa. Roxana planira prirediti zabavu na imanju uvjerena da je Eloísa poludjela. Pedro se sukobi s Fabiom i traži od njega dokaze protiv Benigna. Pedro neće stati dok ne strpa Benigna u zatvor zbog prijevare. Sonia i Osvaldo su znatiželjni u vezi s hitnim sastankom koji je Pedro sazvao.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.