SEZONA: 4

EPIZODA: 10 - Belles of the Balls

SADRŽAJ

Na proslavi Steveova ozdravljenja od raka Samantha ga nenamjerno uvrijedi.
Charlotte kaže Treyu da liječnik želi napraviti spermiogram. On se uvrijedi, smatrajući da time želi reći da je on razlog zbog kojeg još nije zatrudnjela.
Dok se Carrie i Aidan spremaju za krevet, Faca nazove i pristojno zamoli da razgovara s Carrie. Aidan se uzruja, ali joj doda slušalicu.
U razgovoru s curama kaže kako misli da bi Aidana trebala upoznati s Facom, ali one smatraju da to nije pametna ideja. To je potakne da napiše članak o tome kako su muškarci i žene slični.
Samantha sjedi s Richardom u uredu, a on joj kaže da je želi zaposliti, ali samo ako pristane surađivati s muškarcem, Bradom.
Dok je u ladanjskoj kući s Aidanom, Carrie primi poziv od Face koji joj kaže da je Willow prekinula s njim. Zatim zamoli da se vidi s njom samo na jedan sat i ona ga nevoljko pozove na selo. Nakon što priopći vijest Aidanu, on se naljuti, ali ipak dopusti da dođe.
Faca oklijeva, ali naposlijetku ipak uđe u kuću.

Fotografije

Seks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i grad 01Seks i grad 02Seks i grad 03Seks i grad 04Seks i grad 05Seks i grad 06Seks i grad 07Seks i grad 08Seks i grad 09Seks i grad 10Seks i grad 11Seks i grad 12Seks i grad 13Seks i grad 14Seks i grad 15Seks i grad 16Seks i grad 17Seks i grad 18
PREPORUKE
 • Hank Zipzer (2014)

  petak
  image
  Upoznajte najgoreg đaka na svetu u ovoj smešnoj seriji koja prati život 12-godišnjeg Henrija Henka Zipzera koji uspeva da prospe sadržaj čak i iz poluprazne čaše.
 • Alex and Co. (2015)

  petak
  image
  A group of friends studying in secondary school find their love for music after stumbling upon a banned room in their school.
 • Kud puklo da puklo (2014)

  petak
  image
  Radnja serije 'Kud puko da puklo' smještena je u živopisni Oštrovac, selo na rubu nacionalnog parka. U središtu priče su rendžer nacionalnog parka Damir (Momčilo...
 • Stipe u gostima (2008)

  petak
  image
  "Stipe u gostima" nova je HTV-ova humoristična serija u petnaest epizoda koju ćemo gledati nedjeljom navečer na Prvom programu. Scenarist i redatelj serije je...
TOP LISTE

Prijavi se