SEZONA: 4

EPIZODA: 10 - BELLES OF THE BALLS

SADRžAJ

Na proslavi Steveova ozdravljenja od raka Samantha ga nenamjerno uvrijedi.
Charlotte kaže Treyu da liječnik želi napraviti spermiogram. On se uvrijedi, smatrajući da time želi reći da je on razlog zbog kojeg još nije zatrudnjela.
Dok se Carrie i Aidan spremaju za krevet, Faca nazove i pristojno zamoli da razgovara s Carrie. Aidan se uzruja, ali joj doda slušalicu.
U razgovoru s curama kaže kako misli da bi Aidana trebala upoznati s Facom, ali one smatraju da to nije pametna ideja. To je potakne da napiše članak o tome kako su muškarci i žene slični.
Samantha sjedi s Richardom u uredu, a on joj kaže da je želi zaposliti, ali samo ako pristane surađivati s muškarcem, Bradom.
Dok je u ladanjskoj kući s Aidanom, Carrie primi poziv od Face koji joj kaže da je Willow prekinula s njim. Zatim zamoli da se vidi s njom samo na jedan sat i ona ga nevoljko pozove na selo. Nakon što priopći vijest Aidanu, on se naljuti, ali ipak dopusti da dođe.
Faca oklijeva, ali naposlijetku ipak uđe u kuću.

Fotografije

Seks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i grad

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.