Ocjena korisnika: 7.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 95

SADRžAJ

Santino gleda netremice Fiorellu i razmišlja o svojoj kćeri. Sergio je ljubomoran na Santina i traži da se vrati u Italiju nakon razgovora s Julietom. Julieta plače jer Santino nije pronašao njezinu kćer, a on joj kaže da je već angažirao istražitelja da je potraži. Fiorella je jako tužna zbog Pedrovih zaruka s Aitanom. Osvaldo traži Benigna da nagovori Eloisu da ga postavi na šefovsko mjesto u tvrtki, inače će reći sve o fiktivnoj tvrtki. Vittorio poziva rođake u Rimu na svoje vjenčanje i kaže Fiorelli da je jako voli. Benito moli Roxanu da ga prihvati kakav jest, i da ga ne pokušava promijeniti ako ga stvarno voli. Diana se planira udati za Vittorija, no Aníbal je moli da mu plati jamčevinu te joj obeća da će s njom osnovati obitelj. Gael poljubi Giannu i obeća joj da će se boriti za njezinu ljubav. Fiorella zalije Pedra vodom i pomaže mu da se obriše. Aitana ih vidi i podsjeti Pedra da je mora poštovati jer će se uskoro vjenčati.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.