Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 91

SADRžAJ

Aitana bira vjenčane prstene, a Pedro moli Fiorellu da pobjegne s njim. Diana i dalje uvjerava Vittorija da ga Fiorella ne voli. Roxani prijatelji čestitaju jer je spasila Giannin život. Pedro govori Fiorelli da će je čekati, a ona mu kaže da se planira udati za Vittorija jer je bolestan. Fidel nagovara Pedra da se oženi Aitanom. Gianna posjeti Gaela i poljube se. Dante čestita Eloisi na predstojećem vjenčanju Aitane i Pedra. Gael kaže Alini kako se sjeća da kad je bio dječak, neki mamin prijatelj bi uvijek dolazio u park i davao mu darove. Jako ga je volio, ali ne zna tko je bio taj čovjek. Eloisa jasno daje Fiorelli na znanje neka se kloni Pedra jer nije iz njegova društvenog kruga. Pedro, uvjeren da će se Fiorella udati za Vittorija, moli Aitanu novu priliku.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.