SEZONA: 1

EPIZODA: 78

SADRžAJ

Vittorio se naljuti jer je Pedro nazvao Fiorellu. Osvaldo komentira s Aitanom kako je Pedro znao reći da ne podnosi Soniju, a ipak je otišao u krevet s njom. Dante kaže Federici da neće dopustiti da mu ona pokvari planove zbog svoga nepovjerenja i ljubomore. Diana kaže Fiorelli da je Pedro traži. Vittorio ih čuje i govori Fiorelli da će se mnoge stvari promijeniti kad se vjenčaju. Uzme joj mobitel. Julieta prizna Soniji da je u mladosti bila zaljubljena i rodila dijete. Fiorella i Gianna ponude pomoć Vittoriju u restoranu. Gael kaže Pedru da je Gianna zaboravila lijekove, da je ne može naći i moli ga da je potraži. Fabio odlazi Soniji, a ona ga moli da ode. Dolazi Osvaldo i izbaci ga. Gianna slučajno ispusti jelo, a Vittorio je ukori. Pedro kaže Vittoriju da se Fiorella i Gianna moraju vratiti na imanje jer nisu sretne kod njega, Vittorija. Njih dvojica raspravljaju o tome kod koga bi Fiorella i Gianna trebale biti, a Fiorella se naljuti i kaže im da ne ide nikome te da će se s Giannom vratiti u Italiju.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.