poster

Anthony Bourdain - Upoznavanje nepoznatog: Kopenhagen

Anthony Bourdain: Parts Unknown (2013)


SEZONA: 2

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Kopenhagen, Danska, čak je proglašen najsretnijim mjestom za život. Kopenhagen je dom Renéa Redzepija i njegova čeda "Nome", najboljeg restorana na svijetu. Danska nije prvo mjesto za koje biste pomislili da je ondje smješten restoran tog kalibra. Dance koji su imali velike ideje često bi na zemlju spustili njihovi kolege. Ponajviše zahvaljujući nordijskoj kulturološkoj koncepciji nazvanoj "Zakon Jantea" koja destimulira traženje pozornosti. Taj se pojam odnosi i na mentalitet koji umanjuje individualni trud i u prvi plan stavlja kolektiv dok destimulira one koji se ističu kao uspješni pojedinci.
Odabrala: Mira Vočinkić

Fotografije

Anthony Bourdain - Upoznavanje nepoznatog: KopenhagenAnthony Bourdain - Upoznavanje nepoznatog: KopenhagenAnthony Bourdain - Upoznavanje nepoznatog: KopenhagenAnthony Bourdain - Upoznavanje nepoznatog: KopenhagenAnthony Bourdain - Upoznavanje nepoznatog: KopenhagenAnthony Bourdain - Upoznavanje nepoznatog: KopenhagenAnthony Bourdain - Upoznavanje nepoznatog: Kopenhagen

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.