SEZONA: 13

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Gradnja vrhunski dizajnirane kuće je finacijsko i emotivno putovanje u neizvjesno. Serijal „Vrhunski dizajn u Velikoj Britaniji“ prati zanimljive priče različitih osoba koji žele ostvariti svoje arhitektonske snove. Svaka gradnja nosi sa sobom brojne frustracije, ali i završni trijumf koji dolazi nakon mnogo mjeseci planiranja i gradnje. Od ogromnog, ali usred polja skrivenog, apartmana rađenog u industrijskom stilu pa do kuće izgrađene za samo četiri tjedna u tvornici, ovaj dokumentarni serijal prikazuje nevjerojatne građevine zbog kojih su njihovi vlasnici riskirali sve što imaju.U konačnici, dobili su kuću iz snova. Svojih snova.

Voditelj: Kevin McCloud

Fotografije

Vrhunski dizajn u Velikoj BritanijiVrhunski dizajn u Velikoj BritanijiVrhunski dizajn u Velikoj BritanijiVrhunski dizajn u Velikoj BritanijiVrhunski dizajn u Velikoj BritanijiVrhunski dizajn u Velikoj BritanijiVrhunski dizajn u Velikoj BritanijiVrhunski dizajn u Velikoj Britaniji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.