Ocjena korisnika: 8/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 70

SADRžAJ

Eloisa kaže Pedru da će, ako se oženi s Aitanom, dopustiti Fiorelli da nastavi raditi kod njih. Aitana kaže Fiorelli da je Pedro njezin zaručnik i uvrijedi je. Gael kaže Gianni da će mu nedostajati, ali da će se opet vidjeti na sveučilištu. Fiorella kaže Pedru da će živjeti s Giannom u Vittoriovoj kući, ali da će ona i Gianna spavati u gostinjskoj sobi. Pedro je očajnički moli da pobjegne s njim, a ona to odbija zbog Gianne. Pedro kaže Fidelu da nije fer da je njegova baka otpustila Fiorellu. Fidel mu kaže da je ona ionako trebala otići kad se zaručila za Vittorija. Eloisa kaže svojoj obitelji da će Aitana raditi u tvrtki. Dante kaže Federici da mora biti oprezna jer će Aitana raditi ondje i nadgledati je. Federica odgovara da treba saveznika u tvrtki i da će to biti Sonia. Osvaldo upoznaje Aitanu sa zaposlenicima. Pedro pita Aitanu tko ju je zaposlio, a ona odgovori da je to bila Eloisa. Pedro smatra da je to njegov prostor i kaže joj da za njihov odnos nije zdravo da sve vrijeme provode zajedno. Pedro šalje poruku Fiorelli. Diana je čita i govori Vittoriju da netko šalje poruke njegovoj zaručnici.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.